Меню
Your Cart

За нас

Добре дошли в OrikTowm, където създаваме, разработваме и произвеждаме продукти, насочени към деца, семейства и домашната обстановка. Нашият каталог включва разнообразие от артикули, сред които играчки, пъзели, резци и печати за бисквитки, светещи в тъмното аксесоари, персонализирани артикули и играчки.

Мисия 

Нашата мисия е да предоставяме на клиентите си уникални и иновативни продукти, които обогатяват детството и уютът на дома. Стремим се да върнем радостта на играта нейната изразителност и вълнение. Чрез нашите светещи в тъмното аксесоари и развиващи играчки, искаме да събудим въображението и радостта на децата.

Производството на нашите продукти е вдъхновено от принципите на Монтесори. Използваме тази уникална педагогическа философия, за да създадем образователни артикули, които стимулират умственото развитие, логиката, моториката и творческото мислене на децата.

Цел

Нашата цел е да предлагаме висококачествени продукти, произведени в България, които не само радват, но и допринасят за обучението и развитието на децата. Създаваме връзка между качество и творчество, като съчетаваме играта с образованието.

Визия

Визията ни е да помагаме на колкото се може повече деца да направят първите стъпки в света с помощта на продуктите ни, базирани на принципите на монтесори. Искаме да създадем общество, в което децата имат възможност да се развиват чрез забавление и игра, като по този начин формират здравословни привички и умения.

Благодарим ви, че избрахте нас за ваш партньор в този чудесен път от откриване и учене. Очаквайте уникални продукти, създадени с любов и внимание, които да направят всеки момент особен и незабравим.