Меню
Your Cart

Често задавани въпроси OrikTown

Онлайн: Това е най-бързият, лесен и сигурен начин за пазаруване от нас. Просто добавете един или няколко продукта, който/които желаете да закупите в нашата лесна за използване количка. След това завършете процеса на плащане.

Телефон: Обадете ни се на ☎ 0878 778 135 и ние ще обработим вашата поръчка по телефона.

Какъвто и метод да изберете, ще обработим поръчката ви на същия ден и ще получите потвърждение на вашата поръчка по имейл или телефон.
Пазаруването в OrikTown.com е супер бързо и лесно. Можете да пазарувате без да създавате акаунт и да завършите поръчката си само след няколко минути. Ние получаваме всичката необходима информация за бързото обработване на вашата поръчка.

Уебсайтът ни е лесен за използване, като ви позволява да намирате вашите любими продукти, да ги добавяте в кошницата за пазаруване и да завършвате процеса на покупка и плащане с лекота.

Относно сигурността, може да сте спокойни, че вашата информация и лични данни са добре защитени.
Код/Кодове на продукт/продукти, които искате да закупите.

Количество и размер.

Адрес за доставка.

Имейл и телефон (за да можем да ви изпратим потвърждението).

Начини на плащане.
Наложен платеж / Пощенски Паричен Превод (ППП) - в брой при поръчки за България (при извършена доставка с куриер на ЕКОНТ или СПИДИ не се издава касов бон според НАРЕДБА № Н-18 ОТ 13 ДЕКЕМВРИ 2006 Г. ЗА РЕГИСТРИРАНЕ И ОТЧИТАНЕ НА ПРОДАЖБИ В ТЪРГОВСКИТЕ ОБЕКТИ ЧРЕЗ ФИСКАЛНИ УСТРОЙСТВА).

PayPal за България и интернационални поръчки.
Сроковете за доставка са от 2 до 5 работни дни в рамките на България, освен ако не е посочено друго.

От 3 до 10 работни дни за интернационални поръчки, освен ако не е посочено друго.
Потребителят има право да върне стоката в срок от 14 работни дни, считано от датата на получаване на стоката.
Ако потребителят се откаже в указания срок, следва да уведоми продавача и да върне стоката в нейната оригинална опаковка, с оригиналните етикети, без индикации, че стоката е била употребявана, без да е повредена или третирана по какъвто и да било начин /пране, гладене и др./ и при всички други условия по член 55 от Закона за защита на потребителя.
В този случай Потребителят заплаща разходите за връщането на стоките.
Независимо от това дали решите да направите поръчка чрез нашия уебсайт или по телефон, ние ще ви уведомим по имейл или телефон за състоянието на вашата поръчка.
Към момента доставяме в следните страни:

  • Германия
  • Австрия, Белгия, Великобритания, Гърция, Ирландия, Испания, Люксембург, Монако, Португалия, Франция, Нидерландия
  • Естония, Кипър, Латвия, Литва, Малта, Полша, Румъния, Словакия, Словения, Унгария, Хърватия, Чехия
  • Дания, Италия, Финландия, Швеция
  • Исландия, Норвегия, Швейцария
  • Азербайджан, Албания, Андора, Армения, Беларус, Босна и Херцеговина, Гибралтар, Гренландия, Грузия, Гърнси, Джърси, Канарски о-ви, Косово, Лихтенщайн, Македония, Молдова, Русия, Сан Марино, Сърбия,
  • Турция Украйна, Фарьорски о-ви, Черна Гора
  • Канада, САЩ
  • Бахрейн, Джибути, Египет, Йемен, Израел, Йордания, Ирак, Иран, Катар, Кувейт, Ливан, Обединени Арабски Емирства, Оман, Саудитска Арабия, Сирия
  • Австралия, Кук о-ви, Ниуе, Нова Зеландия, Япония
Можете да променяте поръчката си от "Моят профил" от менюто "Моите поръчки" /за регистрирани потребител/ или да се свържете с нас на контактната ни форма, или на следния имейл sales@oriktown.com, както и на телефон +359 878 778 135.