Меню
Your Cart

Оптични Илюзии

Магическото кубче с изместен център на тежеста представлява иновативен и забавен начин за стимулиране на детското въображение и развиване на когнитивните умения. Този уникален дизайн се отличава с това, че центъра му тежест е разположен по различен начин, което прави въртенето и балансирането на куб..
9.90 лв.
Оптичната илюзия „Кръг към Цвете“ представлява удивителна форма на визуално въздействие, която не само запленява гледащите, но и подпомага развитието на въображението и мисловните умения, особено при децата, които са подложени на методите на Монтесори. Съчетание на две фигури в една, този уникал..
9.90 лв.
Оптичната илюзия с невъзможен правоъгълник представлява завладяващ и вълнуващ опит за възприятие, който предизвиква нашите сетива и разцъфтява въображението. Тази уникална фигура предлага вълшебна комбинация от линии,ъгли и сенки, които на пръв поглед изглеждат невъзможно, но в същото време толкова ..
9.90 лв.
Оптичните илюзии са магически сцени, които подтикват нашето въображение и предизвикват обичайните ни представи за пространство и форма. Една от най-интригуващите форми на оптичните илюзии е невъзможната фигура, като например триъгълникът. Това е визуален парадокс, където изглежда, че фигурата не мож..
9.90 лв.
Показани 1 до 4 от 4 (1 страници)